Volgende werkdag in huis
op werkdagen voor 16.00 besteld
Geen vrachtkosten
voor kleine delen vanaf € 75
Gespecialiseerde klantenservice
wij staan klaar voor al uw vragen

Wie zijn wij

Parts and Paint is een groothandel/internetwinkel die zich richt op de eindgebruiker, zowel B2B als particulier. Wij bieden het grootste assortiment aan autocarrosseriedelen, direct uit eigen voorraad, tegen scherp concurrerende prijzen. Ons vertrouwen in de kwaliteit van de delen die wij in ons programma hebben komt voort uit de jarenlange samenwerking (van soms méér dan 35 jaar )tussen onze importeur en de producenten.

In ons bestelprogramma kunt u door op het artikel te klikken de actuele voorraad controleren.

Bestellingen voor 16:00 uur ontvangen worden nog dezelfde dag verzonden.

Behalve dat wij zeer concurrerend zijn, bieden wij de optie voor gespoten onderdelen aan voor het herstellen van uw kleine schades. Niet alleen op basis van de kleurcode, maar tezamen met een kleurstaal van uw te vervangen origineel onderdeel wordt het nieuwe gespoten deel qua kleur geëvenaard. Voor het spuiten van autocarrosseriedelen werken wij samen met zorgvuldig geselecteerde, regionale spuiterijen waardoor kwaliteit wordt gewaarborgd. Voor uitgebreide uitleg over ons proces, klik hier.

Wij maken u erop attent dat u te allen tijde zelf verantwoordelijk bent voor de juistheid van de opgegeven kleurcode(s). Gespoten delen kunnen niet geretourneerd worden wanneer sprake is van onjuiste vermelding van kleurcodes.

Levertijd van gespoten delen is gemiddeld binnen 5 werkdagen.

Wij leveren zoveel mogelijk met eigen transport, om transport beschadigingen te voorkomen.